MENU
11:44 | September 27, 2017

simplicity

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Simplicity angels, exactly what I feel like sometimes haha. And other times I love colors and patterns. I tried to do a collage for you but I am currently on a train and the internet is not amazing. SO, I will just have to write where you can find everything. On my way to Stockholm to spend 4h there and then i’m heading back home. Talk tonight loves x

// Simplicity änglar, precis det jag känner för ibland. Och ibland vill jag har färg och mönster haha. Jag försökte i alla fall göra ett mysigt kollage till er lite “get my style” men internet är inte fantastiskt så gick inte att spar ner. Så jag hoppas det fungerar med text under bilden. Nu är jag på g till Stockholm för att spendera 4 timmar där sedan åker jag hem igen. Så vi hörs ikväll darlings! x

29 Responses to “simplicity”

Leave a Reply

  • (will not be published)