Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:45 | October 11, 2017

I samarbete med NJIE

Morgonmys! Hej vänner! Nu har jag fått möjligheten att vara med i deras kampanj “gott utan socker”. Jag har fått prova på deras nya fruktdrycker, det finns tre olika fruktsmaker och alla smakar fantastiskt. Och det bästa!? HELT sockerfria.

Med handen på hjärtat så brukar jag faktiskt inte gilla fruktdrycker så mycket – just för att dom är för söta. Tills dessa kom in i bilden! Allt gott behöver ju inte ha socker i sig. Don’t get me wrong jag är väldigt noggrann med att äta vad jag vill, bara kroppen mår bra utav det. Men vi vet ju alla (efter många hälsodiskussioner i skolan haha) att för mycket socker inte är så positivt. Därför känns det så kul att ha fått göra detta samarbetet och fått testat produkterna, och viktigast av allt – älskat dom. Raspberry, Lemon eller Apple & Pear, vilken tror ni att ni hade gillat mest? Min favorit är Raspberry, jag älskar uppfriskande frukt drycker.

För att läsa mer om kampanjen och NJIEs nya fruktdryck, klicka dig in här.


5 kommentarer5 kommentarer om “Allt gott behöver ju inte ha socker i sig!”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.