MENU
5:31 | October 16, 2017

SUNSET OUTFIT

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS,Travels - California

This post contains adlink

Solnedgångar här, bästa grejen ever. Ljuset är så magisk! minns någon denna klänningen? från Shona Joy. Det är verkligen en sån klänning man inte kan ha på sig för många gånger för tätt inpå. Men nu var det längesen, och den faller så fint. Denna gången valde jag att ha sneakers till istället för klackar, vad gillar ni mest? Skorna hittar ni här i flera färger! Kramar x

// Sunsets here, best thing ever. Anyone remember this dress? From Shona Joy. It’s definitely one of those pieces you can’t wear too many times, because it stands out. But it’s been a while now, and the fall is just amazing. This time I paired it with sneakers instead of heels, which you will find here in various colors. What do you prefer? x

18 Responses to “SUNSET OUTFIT”

  1. LovisaBriggert on

    För många gånger inpå…? den är ju så vacker och du passar suveränt i den! Jag tror du skulle kunna bära den varje dag lätt, utan att någon ens noterade det! Åtminstone när det är sådant härligt väter. kram 😊

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)