MENU
16:37 | October 18, 2017

YESTERDAYS MAKE UP

Uncategorized

Mitt i all stress inför Palm Springs glömde jag självklart datorn, men tänkte visa er lite snabba BTS tagna med mobilen. Hur fint är inte sminket? En 18 årig tjej all the way from Sverige har gjort det. Ska berätta mer och visa mer senare, när jag har tillgång till datorn! Nu – upp och hoppa för en morgon av plåtning! Massa kramar till er xx

// I was so stressed when I packed for Palm Springs that I forgot my computer. But I thought I would show you some behind the scenes taken with my phone. How amazing is the make up? A 18 year old girl all the way from Sweden has done it!! I’ll tell you all about it later and I’ll show you more later when I have my computer. Now – time to shoot all morning!! Sending hugs your way xx

35 Responses to “YESTERDAYS MAKE UP”

Leave a Reply

  • (will not be published)