MENU
12:00 | October 30, 2017

SUNNY FALL OUTFIT

Day in photos,Get my style,INSPIRATION,OUTFIT,STYLE
Hej älsklingar! Ny vecka och solen skiner, alltså finns det något bättre? blir så fylld av energi. Idag står massvis med jobb på schemat. Ta igen mail, fota bloggmaterial, förbereda samarbete, redigera en speciell kampanj.. ja ni hör! Vad är era planer? Ser fram emot att höra! massa kramar x
// Hi loves! New week and the sun is shining, is there anything better? I just get filled with so much energy. Today the schedule is filled with work. Catch up on my mail, shoot blog material, prepare collaborations, edit a very special campaign.. you guys get it! What are your plans? I look forward to hearing them! Lots of hugs x

Get my style

JEANS // POLO // BLAZER // SHOES (ADLINKS)

9 Responses to “SUNNY FALL OUTFIT”

  1. Matildadjerf on

    dessa är faktiskt 36 men de var för stora, så har nu beställt ett par i 34. Jag är 162cm och dessa är faktiskt väldigt bra i längden <3 jag upplever inte att dom töjer sig! massa kramar x

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)