MENU
16:24 | October 31, 2017

Favorite knits in store now

Get my style,INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

This post contains adlinks

När det är kallt ute är det ju väldigt, väldigt skönt att bara glida runt i ett par snygga jeans och en skön, varm tröja. Därför har jag samlat ihop mina favoriter till er! Blev så glad när jag hittade dessa jeansen, den perfekta tvätten verkligen.. är sugen på att klicka hem. Håller någon med? Och vilken tröja är er favorit? min är nog ändå den ljusblå.. så magisk färg x
// When its cold outside it’s very nice to just walk around in a pair of good jeans and the perfect, warm knit. That’s why i’ve collected a few of my favorites here! And I was so happy when I found these jeans, the wash is perfect. I’m so close to ordering them, anyone else feel the same way? And what knit is your favorite? Mine has to be the baby blue one.. the color is just magic! x

13 Responses to “Favorite knits in store now”

 1. Lora on

  Is it okay to ask how much you make? An estimate? Im doing a research paper on social media and it would really help. If u dont mind <3 can even be between numbers if u dont feel like being exact! <3

  Reply
 2. Malin on

  Hej! Älskar din insta så började även följa bloggen, det som är synd dock är att dina bilder inte syns om man följer bloggen via Bloglovin 🙁🙁

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)