MENU
19:08 | December 21, 2017

day filled with flowers

INSPIRATION,via my phone

Idag började jag dagen med en orange juice – Apelsin, ingefära och morot. Enkelt och gott! Vill bara poängtera att jag självklart åt mer, min syster kom hem från Stockholm med nybakad kavring. Alltså magisk morgon.

// I started my morning with this orange juice – Orange, ginger and carrot. Simple and yummy! I just want to point out that I of course ate more. My sister came home from Stockholm yesterday and brought her home baked bread with her. Magical morning.

Sedan sprang vi lite ärenden, vi köpte ett bord för inga pengar alls. Liksom 25kr kompisar, kan ni fatta haha. Vi stannade även för att köpa lite blommor, eller ja kvistar. Kolla vad jag äntligen hittade!! Alltså jag är som ett litet barn med dessa fjäder liknande grejer. Jag har ju letat i en evighet och så idag plötsligt hittade jag dessa. Nu står dom i mitt fönster i en ny, fantastisk vas. Nu ska jag äta lite kvällsmat och sedan lägga kudden på huvudet och kolla serie. Massa kramar x

// We then ran some errands, bought a table for almost no money at all. 25 SEK guys, can you imagine haha. And then we stopped by to pick up some flowers. And look what I finally found!!!! I’m like a little kid with these feather looking things, i’ve been searching for them forever and then I found them in a corner today. They are now placed in my window in a new, very pretty vase. Now I need to get some food in my tummy and then i’m heading to bed to watch a series. Lots of hugs x 

6 Responses to “day filled with flowers”

Leave a Reply

  • (will not be published)