MENU
19:52 | December 30, 2017

Last work for 2017

INSPIRATION,SHOOTS

.. Och så var sista jobbet för 2017 gjort. Verkligen in i det sista! Som jag nämnde i torsdags har jag spenderat tre dagar hos Nelly och fotat katalog. Alltså, så mycket fina grejer som kommer in nu i början av året! Har spanat in så mycket som jag ska visa er. Ni kommer älska allt lika mycket som jag! Efter jobbet igår tog jag och Rasmus bussen in till Göteborg för att spendera en natt på Upperhouse, vi beställde room service och kollade skräckfilm. Vaknade efter en sån skön sömn, åt mumsig frukost och gick sedan och njöt utav spat på hotellet. Så magiskt verkligen. Min fina Rasmus, jag fick detta i julklapp. Och när jag kom in på hotellet låg det rosor på sängen, liksom bara en sån liten detalj. Så tacksam. Vi svängde även förbi Jul på Liseberg, jag har tjatat om det i år! Nu ligger vi i soffan med Maverick mellan oss. Dags för film. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera sista lördagen för 2017. Massa kramar x

 

// And then the last job of 2017 was done. Like I mentioned a few days ago I spent three days shooting E-com with Nelly. Guys, they have so many nice pieces coming in the beginning of next year. I have my eyes on a lot that I can’t wait to share with you. You guys will love it as much as I do! After work me and Rasmus took the bus to Gothenburg where we spent a night at Upperhouse, we ordered room service and watched a horror movie. Woke up after a really nice sleep, ate yummy breakfast and then enjoyed the spa at the hotel. So magical. And my Rasmus <3 This was a christmas gift from him, and when I walked into the room there were roses on the bed. Such a cute, small detail. We also took a stroll around Christmas at Liseberg, i’ve talked about going there for years haha. Now me, Rasmus and Maverick are laying in the couch ready to watch a movie. Can’t think of a better way to spend my last saturday of 2017. Lots of hugs x

4 Responses to “Last work for 2017”

 1. Karin on

  Hi Matilda, I have never commented on a blog post hahaha but this time I decided to do it because you are a real inspiration for me, I love your style but what I love the most is that you have helped me a lot with your body positive posts and comments, they help me a lot to accept and love my body as it is. Thanks for that, you have no idea what it means for me and I guess that it means a lot too for all your fans.

  A big hug from Chile! <3

  Reply
  • matildadjerf on

   This actually brought tears to my eyes, I can’t thank you enough <3 Thank you angel!! I am so happy you're on the road to loving yourself. It's so important and such an amazing feeling. If you ever need a pep talk comment!! Sending love x

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)