Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:10 | January 10, 2018

Hej på er vänner <3 jag ligger just nu i sängen på hotellet, jag är ju i Mallorca tills på lördag för att fota kampanjer med Nelly. Så himla kul! Ni får inte glömma att följa mig på instagram, där lägger jag ut lite mer på stories på vad som händer. Kolla vilken magisk fläta jag fick i håret idag, om jag ändå kunde göra en sån själv haha.. nu ska jag försöka få lite jobb gjort innan jag ska somna. Massa kramar x

// Hi friends <3 I’m right now at the hotel, as I told you a few days ago I am now in Mallorca until saturday to shoot campaigns with Nelly. So much fun! Don’t forget to follow me on instagram, where I post more on my stories etc. And look at this hair!! If only I could do this on myself haha. Time to get some work done before bed time! Lots of hugs x 


4 kommentarer4 kommentarer om “MALLORCA”

  Oh wow !!! i love the hairstyle. Cant wair for your next post <3 enjoy the time in Mallorca

  Reply

  Din blogg är verkligen en fröjd att följa ! Underbara bilder!

  Reply

  Alltså flätan är magsik!! Tror du att personen som gjorde flätan skulle vara OK med att göra en tutorial på dig, så man får se hur man själv skulle kunna göra den?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.