Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:33 | January 12, 2018

This post contains adlinks

Hörrni, idag slog jag till och köpte min DRÖM jacka. Har velat ha denna sen tidig December då jag såg bild på den och varit fast sen dess. Den kostar lite extra så ville verkligen vara säker på att jag älskade den, och det gör jag. Nu vill jag bara få hem den! Ser så många outfits med den, iiiiih!! Vad tycker ni!? Ni hittar den här.

// Guys, today I bought my dream jacket. I’ve looked at it since early December and been stuck on it ever since. Since it does cost a little extra I wanted to really be sure I loved it, and I do. Now I just hope the package will arrive soon. I can’t wait to shoot many, many outfits in it. Iiiiiih!! What do you guys think? you can find it here

Jag klickade även hem dessa klackar som jag fotades i när jag var på Nelly för någon vecka sedan. ÄLSKAR hur feminina och enkla dom är, ni hittar dom här i tre olika färger.

// I also got these that I shot in when I was at Nelly a few weeks ago. I love how feminine and simple they are, you can find them here in three different colors.


4 kommentarer4 kommentarer om “dream jacket”

    Helt ärligt så är jackan inte alls min stil och tyckte den var småful. Men jag vet att du kommer bära upp den så jäkla bra och vara sjukt snygg i den så du kommer får mig att ändra åsikt.. haha

    Reply

    I love the jacket! Really 🙂 so nice ! Cant wait to see it on you. x Julia

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.