MENU
18:15 | January 24, 2018

HOME BOUND

Bikini addict,INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS,Travels - Miami

Hej änglar! Idag kom vi hem igen, nu är vi hemma tills söndag och sedan åker vi igen. Miami var fantastiskt och väldigt behövligt. Jag filmade under resan och den videon kommer förhoppningsvis vara uppe tills helgen! Vi spenderade våra sista timmar i solen, vädret var sådär när vi kom till Miami men dom sista dagarna var det fantastiskt. Nu när jag är hemma igen har jag lite tid att fixa blogginlägg till er,  vad vill ni läsa? vore så kul om ni kommenterade så fixar jag det. Massa kärlek x 

// Hi angels! We arrived in Sweden today.. home until Sunday and then we’re off again. Miami was amazing and very needed, I did a VLOG while I was there and hopefully it will be out in the next couple of days. We spent our last hours basking in the sun, the weather was quite bad the start of our trip but the last days were amazing. Now that i’m home I have some time to prepare blog posts, what do you guys want to see here?! Let me know and I will deliver! Sending love x

 

10 Responses to “HOME BOUND”

 1. Madison on

  I’d like to see idea of furnitures or decoration for your new house and why not selection of clothes swimsuit and shoes for spring/summer that is coming

  Reply
 2. Sara on

  Det skulle vara kul att läsa om hur du gör ditt fina hår från de du har duschat tills det är färdig-stylat! Även inlägg om att vara positiv i livet, motivationsinlägg osv och hur du går tillväga när du är ledsen! För övrigt älskar jag dig och din blogg så mycket! Du är så underbart vacker och härlig

  Reply
 3. Julia on

  Tipsa om snygga solglasögon och snygga strandkläder! Jag behöver verkligen nya av båda 🙈 Vill tillägga att du är verkligen en genuint fin människa och förtjänar verkligen all positiv feedback du får 💕

  Reply
 4. Lola on

  Home post or spring outfits, styling posts etc!
  Love you Matilda you are such an inspiration! Wish you all the best in the world ❤️

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)