MENU
15:32 | January 26, 2018

PACKING.. again

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Blazer set // Sunnies

Packar upp och packar ner.. att jag aldrig blir bättre på detta haha. Jag ska ABSOLUT packa ner detta kavaj set, jag är så kär. Glajjorna är också vinnare. Imorgon bär vi oss av igen, denna gången till Bali. Första dagarna ska vi bara mysa och krama om vänner vi lärde känna där förra året. Sista fyra dagarna ska vi vara med ett Australienskt märke och hänga, ska bli så kul! Självklart kommer jag uppdatera en massor.. Nu måste jag ta tag i packningen, på riktigt.. KRAM x

// Unpacking my bag and then packing it again.. I don’t understand how I never get better at this. But I am FOR SURE packing this blazer set with me, i’m in love. The sunnies are also winners. Tomorrow we are off again, this time to Bali. First days we will just relax and catch up with people we met there last year. And then we will spend the last days with an Australian brand, so excited! Of course I will update a lot.. now it’s time to really pack.. HUGS x 

One Response to “PACKING.. again”

 1. Emilie Wagner on

  Hi Matilda! Hope you’re doing great <3
  You are such an inspiration, and I really love following you every day! I am really interested in knowing what camera you use for all of those great photos of yours!
  Thank you!

  Love,

  Emilie

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)