MENU
4:45 | February 7, 2018

JAMAICA

Betalt samarbete med Nelly.com

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS,TRAVELS - JAMAICA

Hej alla fina underbara vänner <3 NU är jag äntligen i Jamaica. Efter 48+ resande. TJOHO! Och vad glad jag är att vara här. Karibien är lika magiskt som senast och jag är helt kär. Att få vara här med Nelly och massa andra goa tjejer är ju världens grej! Följ mig på instagram där jag lägger ut stories osv.. Internet är inte super här. Är det någonsin det när jag är ute och reser? Nu är klockan i alla fall mycket och efter en tidig morgon med resande och en båttur är jag helt slut. MASSA KRAMAR x

// Hi all of you lovely amazing people <3 NOW i’m finally in Jamaica after 48h+ of traveling. WOHO! And how happy am I to be here. Caribbean is as magical as last time and i’m in love. And to be here with Nelly and a bunch of other cute girls is another level! Follow me on instagram where I will be posting stories etc. Internet is not super here. Is it ever when i’m out traveling? After a early flight and a boat trip today i’m so exhausted. ENDLESS AMOUNTS OF HUGS x 

14 Responses to “JAMAICA”

 1. Maja on

  Hej Matilda! Jag har sett att du har väldigt många fina vintage smycken och undrar var du hittar allt! Är det någon speciell sida/app/tjänst eller köper du det mesta när du reser? Vart hittar man så fina? 🙂

  Reply
  • matildadjerf on

   hej tjejen! Åh lite överallt, i affärer, marknader, online ibland.. <3 har ingen specifik sida eller specifik affär tyvärr! 🙁 x

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)