MENU
17:30 | April 3, 2018

SPRING AIR

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS,Travels - Croatia

DRESS // JACKET (adlink)// SHOES // SUNNIES

6 Responses to “SPRING AIR”

 1. Michelle on

  Hej,
  Som en bloggare som har läsare och når ut. Hur ser du på ditt sätt att bära päls? Det känns som att det är så utdaterad det kan bli med tanke på djurens rätt/miljö och som att samtliga blogggare inte längre bär detta.
  Men hur ser du på det då du uppenbarligen bär det?

  Reply
  • matildadjerf on

   Denna jackan har ull på sig! Vilket flera jackor, tröjor, filtar etc har i sig också. Jag bär inte äkta päls, har aldrig gjort det. Sedan får man självklart tycka vad man vill om ull. Men yes, denna jackan har ull på sig. Päls är en helt annan industri och har en helt annan process än ull. Alla får klipps innan sommaren för att slippa ull under dom varmaste månaderna, för deras eget bästa. Tänk själv och strosa runt i ull en varm sommarmånad.. ett kort svar till en stor fråga. Kram x

   Reply
 2. Sofie Aubert Andersen on

  Hey, the dress is amazing. Did you order it online? If so, how was the shipping etc. to Scandinavia?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)