MENU
21:01 | May 7, 2018

SUMMER COLORS

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Paid collaboration with Gina Tricot

SKIRT // BLUSH LONG SLEEVE TOP //  RED AND WHITE OFF SHOULDER TOP

I betalt samarbete med Gina Tricot. Sommarväder och sommarfärger, kan det bli bättre? Jag absolut älskar denna fluffiga kjolen, speciellt tillsammans med en färgglad topp. Off shoulder toppar är så feminint och fint om ni frågar mig, bägge finns i fler färger. Kjolen förresten, finaste kjolen till sommaren. Matcha den med en T-shirt och tjocktröja för att få en mer avslappnad look. Eller med en mer detaljerad topp som tar er direkt till festen! Vilken topp gillar ni mest till kjolen? X

// In paid collaboration with Gina Tricot. Summer weather and summer colors, can it get any better. I love wearing this fluffy skirt, especially with colorful tops to it. Off shoulder tops for me are so flattering, both of these come in different colors. The skirt however – is the perfect skirt for summer if you ask me. Match it with a T-shirt and a sweatshirt for a more relaxed look. Or a detailed top that will take you to the party! Which shirt do you like the most to it?

2 Responses to “SUMMER COLORS”

Leave a Reply

  • (will not be published)