Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:40 | November 11, 2015

sunkissed

Alltså..bikinis!!! Min svaghet. Och det i kombination med mitt paradis och morgonsol kan inte bli bättre. Älskade, älskade California. Jag kommer aldrig tröttna på dig. Något som mina följare på instagram kanske snart tröttnar på är dock alla mina bilder från Cali.. But, I can’t help it. Och denna rosa bikinin!! det var verkligen kärlek vid första ögonblicket. Och att den rosa färgen till och med är finare i det verkliga livet.. förstår ni då vilken fin rosa färg detta är!? denna skönhet kommer trivas på vita stränder, men tills 2016 får den helt enkelt ligga och se fin ut bland mina andra favoriter. Xx


1 kommentarerEn kommentar om “sunkissed”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här