Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:45 | December 2, 2015

B/W

Vissa dagar känns mer än andra. Det tar emot att gå upp. Att äta frukost. Att gå ut genom dörren. Idag är en sån dag för mig. Men man måste få ha sånna dagar också. Eller hur? För sen kommer morgondagen och då flyter livet med en, istället för emot en. Jag har en heldag på jobbet framför mig och är hemma halv tio ikväll. Men det är i alla fall onsdag. Och det är ett steg närmare fredag. Och fredag är alltid fredag, även om jag jobbar natt. Nu ska jag snart kliva av bussen och gå ut i regnet. En dag som denna är det svårt att inte kolla tillbaka i sitt fotoalbum och sakna varma dagar i bikini, som bilderna ovan. Men om en månad springer jag runt på en strand igen. Och det blir nog mitt lilla ljus i tunneln idag.

Hoppas ni får en fantastiskt fin dag, för det finns så mycket fint i livet att hurra över!! Xx


5 kommentarer5 kommentarer om “B/W”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka härliga bilder ?

  Reply
 • Hej! Har just nu en julkalender till ett värde av 10.000 kronor på min blogg!
  LUCKA 2 på MATHY's julkalender är nu öppnad! Gå in och delta – dessutom är gårdagens vinnare av ett voluspa doftljus dragen. Imorgon klockan 9.00 öppnas en ny lucka! ?

  Reply
 • Goding!! Hur härligt ser inte du ut att ha det då?

  Reply
 • Hej! Det är så att jag har startat en blogg för ca 2 månader sedan. Och skulle bli jätte glad om du gick in och kollade på min blogg och skulle självklart bli jätte glad om du ville börja följa mig. Bloggar om mode och skönhet för det mesta och så lite träning. Hoppas att du har haft en bra dag! Kram!! ?

  Reply
 • Vad fin du är, tack☺️

  Reply