Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:08 | December 7, 2015

X

plötsligt kommer livet ikapp en. Denna helgen har varit intensiv och de få stunder jag haft ledigt har jag kopplat bort mig. Men nu börjar jag på riktigt. Jag ska hoppa i träningskläderna och gå till gymmet. Sedan ska jag skriva ner inlägg jag har i huvudet.

En ny vecka innebär också ny energi, puss!! 


4 kommentarer4 kommentarer om “X”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag undrar om du har något tips på en bra kamera? Likaså undrar jag om du kan skriva ett inlägg om "livet efter studenten"?

  Reply
 • Samma om hon ovan! Skulle vart jätte kul att höra om livet efter studenten ? sedan undrar jag om hur din träning ser ut? Mest kondition, olika övningar, eller annat? Kraaaam

  Reply
 • Hej! Jag rekommenderar verkligen den kameran jag har, den är smidig att ta med och tar grymma bilder. Det är en Canon G16. Du kan ju också köpa den nyare varianten av den. Absolut kan jag skriva ett inlägg om det!!❤️ xx

  Reply
 • Hallå! Åh jag ska se till att skriva ihop ett inlägg om båda dom sakerna!! Hoppas det blir bra ❤️ xx

  Reply