Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:07 | December 9, 2015

Breakfast

Okej, nu ska jag komma ur min dröm bubbla och vara realistisk. Såhär ser inte min frukost ut idag. Men denna frukosten var så fin bland det godaste jag ätit. Idag äter jag knäckebröd med ägg, inte lika fancy va? idag blir en lugn dag, vilket också kan behövas ibland. Ska snart ner och luncha med min mamma. Hur är eran vecka?

Jag vill passa på och tacka till er som kommenterar, jag blir så himla himla glad. Och jag älskar när ni ger mig ideér och tips på inlägg ni vill att jag ska skriva. Ni är fantastiska!! Idag kommer inlägget upp om livet efter studenten, hoppas det kan bli kul att läsa. Nu ska jag byta om och gå ut med min nyklippta vovve som skäms. Xx


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här