Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:59 | December 11, 2015

DIY – nyttiga chokladbollar

DIY

Okej som ni kanske vet är jag en sucker för kokos, min andra svaghet (förutom min kille hihi) är choklad.. Därför behöver jag baka nyttiga god saker titt som tätt. Så inte kroppen tar allt för mycket stryk. Och dessa chokladbollar är gudomliga!!

Allt du behöver är kakao(jag kör på raw kakao så all näring fortfarande är kvar!!), havregryn, kokosolja, salt, kaffe, dadlar och kokosflingor att rulla i.

Börja med 8-10 dadlar i en skål. Jag brukar köra på 9.

Sedan 2,5 dl havregryn och häller i tillsamman med dadlarna i en matberedare eller mixer, som jag gör.

Sedan blandar du ihop 0,75 dl kakao, 1,5msk kakao, en nypa salt och 2msk kaffe.

Och så mixar du ihop allting tillsammans. Resultatet blir något i denna stilen. Det enda du behöver göra sedan är att rulla i kokos. Och så voilà har du nyttiga och goda chokladbollar att mumsa på.

Mums!!! Ni måste prova att baka dessa, ni kommer bli lika beroende som jag.. Tyvärr! Xx


2 kommentarer2 kommentarer om “DIY – nyttiga chokladbollar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här