Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:20 | December 21, 2015

Bali Body

Jag får väldigt ofta frågor om varför jag använder Bali Body och vad det är. Och ska jag berätta sanningen så är det ganska många som nästan gör lite narr av mig för att jag ständigt lägger upp bilder på produkterna. Och jag börjar bli lite ledsen över det 🙁 Jag använder en produkt som jag till 100% tror på, varför är det fel att dela med sig av det då? ni vet ju att jag absolut älskar att dela med mig av min vardag. Och detta är en del av min vardag. Ville bara få det sagt innan jag förklarar varför jag inte kan klara mig utan dessa produkter. Let’s go!

WHY?

“Say hello to an all natural tanning and body oil free from synthetic chemicals, sulphates, petro-chemicals, parabens, artificial fragrance and mineral oils.”

Så, varför använder är jag hooked på dessa produkter? jag sminkar ju mig inte. Vilket också bidrar till att jag är dålig på att tvätta ansiktet, så dåligt.. jag vet!! Men jag smörjer mig med oljan nästan varje dag. Den ger min hud lyster och gör den len. Och den återfuktar även och ger min hud näring. Man ska vara så noggrann med vad man kletar på ansiktet, det finns mycket konstiga och tillgjorda ämnen. Detta är också en anledning till varför jag trivs bra med produkter från Bali Body.

WHEN?

Produkten jag främst använder är den i mitten, “tanning/body oil.” Och den använder jag som jag förklarade ovan. Jag brukar även lägga den i ansiktet innan jag lägger mig då och då som en ansiktsmask så att min hud får återhämta och återställa sig från en lång dag. Och såklart, på sommaren använder jag den när jag solar. Jag har haft en innan med solskyddsfaktor
i, är inte hundra på om dem jag har nu också har det dock.

“Moisturising lotion” är också en produkt jag använder mycket. Jag smörjer mig alltid med den efter duschen. Den har en citrus lukt som gör att man känner sig fräsch, och den är inte heller för tung. Den är lätt att applicera.

“Cacao tanning oil” använde jag under sommaren, den var rolig att testa. Den luktar helt fantastiskt, givetvis choklad. Denna var rinnigare än den vanliga oljan och gav lite bronze redan när man smörjde in sig med den. Torka alltså inte av händerna på en vit handduk efter lärde jag mig! Denna använde jag endast när jag solade.


6 kommentarer6 kommentarer om “Bali Body”

  Hur fixar du ditt hår varje dag? Så fint!!

  Reply

  Hej goding! Tack <3
  Tråkigt nog så gör jag ingenting med mitt hår längre. Jag använder bara de produkterna jag nämnde i min frågestund och låter det självtorka! puss

  Reply

  Var beställer du produkterna från Bali Body?

  Reply

  Hej Matilda, hittade detta gamla inlägget i din blogg och blev sugen på att klicka hem dessa produkter! Men innan, förstod inte riktigt om tanning/body oil, funkar den som en brun utan sol och har piggment i sig eller återfuktar den helt enkelt bara hyn? Tänkte också kolla varför man använder den när man solar? Vad ger den för effekt i samband med solen? ?

  Vad är skillnanden på Cacao tanning oil och tanning/body oil? Varför skall man använda Cacao tanning oil i solen? Tränger solen igenom eller blir det som ett lager på huden?

  Du får jättegärna berätta ännu lite djupare om dessa produkter, tycker det är jätteintressant!! Hoppas du kan svara på mina frågor! Kram Emma!

  Reply

  Hej! Jag beställde en sunlotion för över en månad sen!! Har inte fått någon o dom vill att jag ska betala , vilket jag inte vill!! Får inget svar ifrån dom!! Hur gör jag ?? Med vänlig hälsning, [email protected]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här