Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:05 | December 23, 2015

Tankar & jul

Försöker finna ro i all stress. Jag har jobbat mycket det senaste och senaste dagarna har det varit ganska mycket. Även stressigt när jag kommer hem. Det är så mycket jag vill hinna med. Vill landa. Men jag kan inte.

Så, förlåt att bloggen kommer i kläm. Dessa dagar går bara i ett. På fredag ska jag förbereda alla inlägg jag planerat och svara på alla frågor som är kvar. Jag hoppas ni håller i ändå och stannar med mig. Nu är det ju jul imorgon, då ska man inte vara på nätet ändå. Då ska man släppa allting och njuta med de som är närmast och bara känna kärlek. Allt är för stressigt kring julen tycker jag. Glöm inte varandra ❤️

Är tacksam att ni kikar in här varje dag, det betyder så himla mycket!

Massa pussar Xx


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här