Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | December 29, 2015

19 januari

Jag har fått lite frågor kring vart i Karibien det är jag ska resa. Det finns många, väldigt många öar som tillhör Karibien. Och det är inte så lätt att ta sig mellan öarna som man tror. Vi landar i alla fall i Puerto Rico, som tillhör USA. Eftersom det tillhör USA är det ju också den valutan, och eftersom dollarn är hög nu blir det dyrt där. Därför stannar vi bara en vecka innan vi åker vidare.

Vi har hyrt boende via Airbnb i Puerto Rico vilket än så länge har funkat jättebra. Dock har det varit svårt att hitta billiga boenden, men på en ö får man bo billigt och en får man betala lite mer helt enkelt. Puerto Rico har ett stort utbud vad det gäller aktiviteter. Old San Juan, vattenfall, fina stränder osv. Jag hoppas på att bli positivt överraskad, har nämligen inga större förväntningar på just Puerto Rico.

Som jag nämnde ovan finns det många öar i Karibien. Vi ska ta oss neråt efter vi varit i Puerto Rico. Jag kan dock inte säga vilka öar. Det bestämmer vi när vi är där och vet hur lätt det är att ta sig mellan alla öar. Jag vill gärna pricka av en St. Barths, Aruba, Saint Lucia verkar också så fantastiskt fint. Gud jag vill se så mycket av Karibien som möjligt. Vi vet inte heller hur länge vi kommer stanna. Utan det blir sådär skönt att vi tar det som det kommer. Vi ska bara ta det lugnt, uppleva nya, drömmiga ställen tillsammans och njuta. Och gud vad jag längtar. Har ni några mer specifika frågor så ställ dom! Xx


2 kommentarer2 kommentarer om “19 januari”

    Herregud så fantastiskt det låter, världens dröm ju! Detta är något jag verkligen vill göra när jag blir lite äldre. Hoppas du njuter av tiden där och har det underbart! Kram

    Reply

    Ja det ska bli helt fantastisk! Åh det måste du göra, det är så nyttigt! Det ska jag se till att göra, fortsätt följ mig så får du se hur jag har det snart. hihi! Kram på dig!! <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här