Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | December 30, 2015

The other day

God dag alla fina! Nu sitter jag återigen på bussen påväg till jobbet. För någon dag sedan såg jag ut såhär när jag gick runt hemma och fixa och trixa. Idag är jag helsvart. Inte lika kul att se på.

Och imorgon är det nyår, jag ska ha en lugn nyår detta år bestående av en middag med vänner. Har haft mått sådär senaste dagarna så känner att min ork är låg. Men jag ser fram emot det, det ska bli jättetrevligt! Ser eran nyår festligare ut? Puss på er Xx


4 kommentarer4 kommentarer om “The other day”

    Hej! Vart är de fina fåtöljerna ifrån? Letar nämligen efter två fåtöljer till vardagsrummet ?
    PS: alltid lika kul att gå in här och läsa om din vardag! Kram

    Reply

    Åh dessa är väldigt gamla, vet inte vart i från! Men skräddarsy överdrag till fåtöljen så får du den stilen du vill ha! Hoppas du hittar några snygga! Så glad jag blir Xx

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här