Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:08 | December 31, 2015

2015 kärlekens år

Tvåtusen femton. Detta år har jag fått känna vad ren lycka är. Nu pratar jag inte om det självklara som studenten och fina resor med vänner och familj. Utan jag pratar om den lycka som bubblar inom mig varje dag. Jag pratar om kärleken. 2015 är året jag insåg att jag är obotligt förälskad i min Rasmus. Han som lyssnar och tröstar när det känns som världen är emot mig. Han som håller om mig efter en jobbig dag. Han som får mig att känna mig trygg, trygg i förhållandet och i mig själv. Han som skrattar med mig. Och han som står vid min sida och hejar på mig i vinst och förlust. Han som är mitt hem. Jag vill bara tacka honom, för att jag fått känna så mycket inom loppet av ett år. Och för att han får mig att känna mig älskad precis varje dag❤️

En liten text jag la ut på instagram till min fina kille. Hoppas ni alla får en hej dundrande nyår!! 2016 är året för min blogg, det känner jag på mig. PUSS på er alla<3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här