Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:19 | January 25, 2016

Da’ Bowls

Mums!! Idag åt vi frukost på ett ställe som endast gör Acai Bowls, på många olika sätt – med många olika ingredienser. Okej då, man kunde också köpa smoothies och isglass gjort av frukt. Synd att vi hittade detta stället dagen innan vi åker från Aguadilla.. eller kanske bra. Hade hängt där för mycket annars!


9 kommentarer9 kommentarer om “Da’ Bowls”

    Vad använder du för effekter/appar på dina fina bilder? Framför allt den sista bilden? Riktigt duktig på att ta bilder!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här