Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:15 | January 25, 2016

Gozalandia waterfalls

Nu kan jag checka av en punkt från min tanke lista om vad jag måste göra i livet. Bada i vattenfall. Och detta var SÅ vackert. Man körde kringliga vägar för att komma dit och frågade sig själv flera gånger om man var på rätt väg.. Sen betalade man ungefär 50kr för parkering. Och så började man gå.

Det fanns två vattenfall, båda var charmiga men vi valde det på den första bilden. Fattar ni hur härligt det var!! Friskt, vackert och att jag får dela allt detta med MIN Rasmus gör allt bara tusen gånger bättre. Det känns så rätt att vi valde Karibien, blir bara mer och mer övertygad för varje dag som går. Lägg detta stället på minnet om ni besöker Puerto Rico, värt att besöka! Xx


6 kommentarer6 kommentarer om “Gozalandia waterfalls”

  Bara ÄLSKAR det här! Så underbart ni verkar ha det! Och att få följa med er på resan, tack!

  Reply

  Åh vad fint!!
  Såg att du även ska till Aruba och St. Barths, har varit på Aruba två gånger och jag lovar dig, det absolut bästa stället jag varit på, du kommer älska det!
  St Barths var vi aldrig på men vi tänkte åka dit men ett par vänner var där och dem var super nöjda dock väldigt dyrt ställe men så fint!!

  Hoppas du får en underbar resa för Karibien är verkligen helt fantastiskt ?

  Reply

  Åh så kul att höra från någon som varit där!! Ser fram emot Aruba så mycket, ser ju heelt amazing ut!! Vi får se om vi hinner med st.barths ? får tänka att det är lika bra annars eftersom det är dyrt haha! Tack så mycket att du kommenterade❤️ stor kram till dig!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här