Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:00 | January 26, 2016

DIY – Smoothie bowl

DIY

Till alla smoothie lovers där ute!! Och om ni är som mig och ÄLSKAR acai bowls, men tycker det kan vara svårt och lite dyrt att hitta Acai att göra en bowl utav – så är detta perfekt. Och så enkelt att göra. Och man kan göra det med många olika variationer. Såhär gjorde jag min ovan.

GRUND
1/2 fryst banan
1 dl frysta jordgubbar
1 dl frysta hallon
1 dl osötad mandelmjölk
TOPPING
skivad banan
Hallon
Kokosflingor
Chiafrön

Det enda du gör nu är mixa ihop bananen, bären och mjölken till en slät “smet”. Man kan göra lite på måfå också gällande hur mycket bär och hur mycket mjölk. Sedan toppar man det med vad man är sugen på. Jag gillar att toppa mina bowls med granola, kolosflingor, banan och bär. Sedan ringla lite honung och nyttiga frön på. Man kan också byta ut de frysta bären man har i grunden om man vill ha en annan smak. Man kan också ha avokado i, blir en krämigare konsistens och du får i dig ännu mer nyttigheter!!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här