Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04:28 | January 29, 2016

Last day

Denna dagen har varit så fin! Vi har legat på stranden och njutit. Ätit goda quesadillas. Gått runt och upptäckt staden. OCH såklart avslutat kvällen ute med våran nya kompis.. Alla är så varma och härliga här!! Blir så lycklig. Fick ett himla fint avslut på våran Puerto Rico vistelse! Imorgon åker vi vidare.. Xx


15 kommentarer15 kommentarer om “Last day”

    Åh förstår känslan.. Jag kan försöka se till att njuta lite extra åt dig med?

    Reply

    Överdelen är från gina tricot faktiskt!! Och underdelen är från moana ? kul att du med tycker det!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här