Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:10 | January 30, 2016

Day one – St. Martin

Idag har vi bara tagit det lugnt, efter den konstiga dagen igår med flyg inställt och lång biltur var det skönt. Jag gillar ön, det jag sett än så länge i alla fall. Vi skulle bara stannat här tills på måndag men vi kände båda att det var en för kort tid – så nu åker vi till nästa ställe den 7e februari istället. Känns skönt, och då har vi även tid att besöka de två små öarna som ligger bara en kort båttur iväg! Känner att jag fick ny energi av det beskedet, och den energin ska nu ut på en promenad för att inhandla kvällsmat! Xx


2 kommentarer2 kommentarer om “Day one – St. Martin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Bra beslut att stanna några dagar till, ni behöver ju inte stressa. Ni verkar ha det helt underbart. Kramar från mormor

    Reply
  • Åh vad underbart alltså, så himla avundsjuk Matilda!!
    Du skulle inte vilja köra bloggtips om varandras bloggar i ett blogg inlägg?

    kram <3

    Reply