Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03:19 | February 5, 2016

Sunset by the beach

Okej! Måsten för en solnedgång vid stranden = en fin bikini, behöver inte förklara det. Vatten, det är verkligen enklare för mig att få i mig mycket vatten när jag alltid har en flaska med mig – och vi vet alla hur viktigt det är med vätska i varma länder. Inecto lotion, bara organiska och naturliga ingredienser OCH den luktar amazing. Solglasögon, så man kan låta sitt solkyssta ansikte få vila lite. Och ett skönt underlag, detta sarong liknande strandlakanet är fantastiskt!! Mjuk, lätt att ta med sig och den är fin att ha runt om sig när man går hem. En win-win om ni frågar mig!


5 kommentarer5 kommentarer om “Sunset by the beach”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här