Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:57 | February 7, 2016

Drinks by the pool

Det är ju lördag, och hemma i sverige brukar lördagar betyda drinkar, am I right? Så idag tog vi en promenad till ett ställe som heter Loterie Farm och la oss vid poolen. Stället var så himla mysigt! Det var pool, vattenfall, bungalows, en dj, fantastiska drinkar..osv. Kommer upp lite bilder på hur stället såg ut senare!

Och här är jag sådär jobbigt nöjd med min nya bikini och en god drink som smakade banan, choklad och cocos i handen. Lucky me!! Xx


10 kommentarer10 kommentarer om “Drinks by the pool”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här