Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:46 | February 8, 2016

Last from st.barts

Heej alla fina!! Så kul att det är så många nya som hittat hit, känns SÅ kul att få äran att vara veckans blogg. Hoppas det känns som ni hittat precis rätt och vill stanna – det hade jag tyckt om <3

Här är dom sista bilderna från st.barts, och ja – jag blir fortfarande lika hyper när jag tänker på den ön!! Idag vaknade jag upp i Guadeloupe, jag kan inte ge någon direkt feedback om ön än, men det kommer.. Promise!

Puss på er!! Xx


35 kommentarer35 kommentarer om “Last from st.barts”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här