Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:46 | February 8, 2016

Last from st.barts

Heej alla fina!! Så kul att det är så många nya som hittat hit, känns SÅ kul att få äran att vara veckans blogg. Hoppas det känns som ni hittat precis rätt och vill stanna – det hade jag tyckt om <3

Här är dom sista bilderna från st.barts, och ja – jag blir fortfarande lika hyper när jag tänker på den ön!! Idag vaknade jag upp i Guadeloupe, jag kan inte ge någon direkt feedback om ön än, men det kommer.. Promise!

Puss på er!! Xx


35 kommentarer35 kommentarer om “Last from st.barts”

  Super fina foto ? önskade att jag kunde resa igen… behöver komma bort, o tips är ju bra ?

  Reply

  Önskar du kunde följa mig. Älskar din blogg fast jag nyss hitta hit. Så otroligt fina bilder❤

  Reply

  Hej! Jag har just startat en veckans blogg tävling! Skulle vara jättekul om du ville vara med. För att delta behöver man bara kommentera på mitt inlägg "veckans blogg tävling" att man är med. Kram

  Reply

  Ja! Jag önskar alla fick lite ro i vardagen och få vila ut! Tack så himla mycket ? xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här