Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:45 | February 10, 2016

DIY – Bodyscrub

DIY

Nu när jag är i solen varje dag måste jag ta hand om min hud. Och eftersom jag älskar DIY-projekt och inte förstår franska (kan inte köpa saker som jag inte förstår vad det är..) så gör jag min egen bodyscrub här. Med fyra enkla ingredienser!

1,2 dl malt kaffe
1,2 dl kokosolja
1,2 dl rörsocker
1 tesked kanel

Kaffe är rikt på antioxidanter och koffeinet drar ut fukt ur huden vilket gör att huden både kommer se mjukare och fastare ut, och du kommer att kännas mjukare. Kaffet är som en mild exfoliant och kommer skrubba bort döda hudceller och exponera fräsch ny hud!

Kokosolja alla som läst min blogg sedan början vet att det är det bästa jag vet. Kokosolja är otroligt mjukgörande och innehåller massa vitaminer och mineraler!

Rörsocker agerar som en andra exfoliant i denna scrub.

Kanel hjälper att rensa bort eventuella bakterier från huden. Och kanelen får fram blodet till ytan av huden som hjälper till att jämna ut eventuella linjer som kan ses.

How to: Blanda ihop alla ingredienser rejält. Är det en fast kokosolja så värm den försiktigt tills den smält. Vänta tills oljan är i rumstemperatur innan du lägger i den med de andra ingredienserna. Förvara eran body scrub i en lufttät behållare – and it's done!


19 kommentarer19 kommentarer om “DIY – Bodyscrub”

    Brukar skrubba med honung och socker bara jag, blir len som en babyrump ?

    Reply

    bra tips! det måste jag pröva någon gång. PS: älskar din blogg. blir så inspererad<3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här