Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:00 | February 10, 2016

“When i’m not at the beach”

Eftersom vi har åkt mellan olika öar den senaste tiden och bara varit där en kortare period har vi också bytt mycket boende. Vi har snittat två olika boenden i veckan. Så kassa är vi. Tillbaka till saken – i varje boende hittar jag min favoritplats att sitta och skriva vid. Och här har ni den i denna lägenheten.

Jag har min lilla skrivbok med mig precis överallt. Jag har den för att skriva av mig. Samla minnen. Och skriva ner alla idéer jag får. Det är verkligen ett tips! Man har så många tankar under en dag, för att inte råka glömma av dom – skriv ner!!

På bilden har jag på mig gamla levis jeansshorts och min fina sommartröja från wyldr.


38 kommentarer38 kommentarer om ““When i’m not at the beach””

  Skulle du kunna göra ett inlägg där du visar hur du skriver i din "dagbok". Alltså skriver du upp dagens datum och sen punktvis dina tankar eller skriver du ny rubrik för varje tanke?

  Skriver du i den så fort du får en tanke? Ex om du är på stranden och tänker på något, tar du uppboken då?

  Kram!

  Reply

  Har wyldr en fysisk butik i london eller beställde du hem via hemsidan? Hur mycket kostade den? Superfin! ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här