Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:18 | February 11, 2016

Livsfarligt!!

Alltså guud, ser ni hur livsfarligt gott detta ser ut?! Chichis som det kallas här also knows as churros. Påminner lite om donuts! Detta åt vi igår när vi inväntade karnevalen i Pointe-à-Pitre, som tyvärr var en besvikelse.

Jag är faktiskt redo att åka från Guadeloupe, det känns omöjligt här. Ingen kan engelska, alltså det är på den nivån att man inte ens förstår vad water är. Och ingen av oss talar franska. Imorgon åker vi vidare till Martinique, och jag håller tummarna att det är lättare att kommunicera där!! Man kan ju inte älska alla öar, eller hur? Xx


11 kommentarer11 kommentarer om “Livsfarligt!!”

    Hej! Vi är två systrar som går bakom namnet Foodgeekz.se på Instagram. Följ oss där för en enklare, hälsosam vardag fyllt med tips, råd och inspiration. Hemsida lanseras via Nouw om några dagar! Håll utkik. Men så länge, följ oss på:

    http://www.instagram.com/foodgeekz.se

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här