Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:15 | February 12, 2016

By the palm trees

Det är så varmt här, vill på riktigt bara riva av mig mina kläder när vi är påväg någonstans. Vi går ju överallt för att spara pengar.. Det jag vill komma fram till är att det är dessa dagar jag tackar klädgudarna för denna tunna skapelsen!

Nu är vi klara med Guadeloupe och idag sätter vi oss på färjan till Martinique. Första gången vi åker båt mellan öarna, så skönt. Jag tycker det är löjligt läskigt med turbulens så jag är glad att slippa den oron idag!

Är det något speciellt ni vill läsa om, eller veta? Säg till isåfall! Jag vill ju att ni ska känna er delaktiga och nöjda Xx


5 kommentarer5 kommentarer om “By the palm trees”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här