Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:12 | February 13, 2016

Pizza + ocean = true love

Igår var en LÅNG dag, båtturen som skulle ta runt 3,5 timmar tog fem istället. På grund av stora vågor på havet, och det märktes. Båten hoppade upp och ner och sida till sida. Blää för åksjuka!! Jag känner redan nu av det lilla vi sett att jag gillar Martinique, vilket känns så skönt eftersom jag inte fann den känslan i Guadeloupe.

Vi köpte en pizza och satte oss vid hamnen i Fort-de-France igår kväll, en mysig första kväll här. Idag ska vi åka till lite stränder och kika, bilder kommer givetvis! Ha en fantastisk lördag och njuuut! XX


14 kommentarer14 kommentarer om “Pizza + ocean = true love”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här