Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:57 | February 14, 2016

Paradise in Martinique

HÄR spenderade vi våran dag, till en början i alla fall. Det var en mysig dag. En sån där dag då man tar allting som det kommer. Utan tider att passa. Utan måsten. Många dagar ser ut såhär för oss, men igår kändes det extra skönt och lugnt.

Och idag är det alla hjärtans dag! Jag älskar kärlek och när människor är varma och givmilda mot varandra, och idag är en sån dag alla är lite extra mycket av allt. Det gillar jag. Hoppas ni har en mysig dag!! Jag ska väcka min pojkvän med pussar och hoppas att han är redo att äta frulle nu, är SÅ hungrig. Puss på er!! Xx


23 kommentarer23 kommentarer om “Paradise in Martinique”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här