Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:15 | February 14, 2016

Under the sea

Det var så fint vatten igår. Inte det klaraste mest turkosa vatten vi sätt här. Det vattnet såg vi på St.Barts. Men det var verkligen fint vatten. Och om detta är fint, förstår ni då hur fantastiskt det finaste vattnet vi har sett är? Vi passade i alla fall på att kika under ytan igår när solens strålar blev för varma.

Vill passa på att tacka er fina, fantastiska människor som läser min blogg!! Det har varit SÅ kul att få äran att vara veckans blogg, och att många nya hittat hit! hoppas ni fortsätter kika in här <3 uppskattar all kärlek jag fått så mycket, puss på er!! Xx


19 kommentarer19 kommentarer om “Under the sea”

  asså din blogg är goals? blev inspirerad av dig så startade min egna blogg igår?

  Reply

  Det ser så härligt ut, önskar man vore där istället för kalla Sverige! ?

  Reply

  Men åh!! Detta var verkligen den finaste kommentaren. Så himla kul! Puss❤️❤️

  Reply

  Har en veckansbloggtävling på min blogg just nu. Drar ut 3 vinnare på söndag! – Hoppas du vil vara med! Ha en bra start på veckan. Kram ! – Hoppas vi ses där"

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här