Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | February 16, 2016

Nap time

Igår var det molnigt, så vi bestämde oss för att åka till stranden och bara lyssna på poddar och slappa. Och simma i 30 minuter, låt oss inte glömma det! Och äntligen åt vi hemlagad mat till kvällsmat, alla mataffärer stängde konstigt tidigt i lördags och var helt stängda igår. Jag är inte något fan av att äta mc donalds till middag, som igår – så idag jublade jag av lycka inombords av att få hemlagat Xx

Ps. Creepypodden är så jäkla läskig och bra, lyssna!! Har ni någon podd ni kan rekommendera?


5 kommentarer5 kommentarer om “Nap time”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här