Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:53 | February 17, 2016

+

Igår alltså.. Låg med migrän hela dagen och kunde inte röra mig. Men idag! Idag är en speciell dag.. Jag och min fina kille har varit tillsammans i ett år! Det ska vi fira på något sätt, hur får vi se. Nu ska jag göra frukost för att starta dagen! Hoppas ni får en fin onsdag, snart är det helg!! Xx


7 kommentarer7 kommentarer om “+”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis på ett års dagen<3 Men fy vad jobbigt med migrän:(

  Reply
 • Grattis! Hoppas att det blir en bra dag ?

  Reply
 • Din skitunge! "snart är det helg" hela ditt liv är ju en helg och här sitter jag och råpluggar… :*

  Reply
 • Åh tycker det är så roligt att följa folk på resande fot! ? Nästa vår flyttar jag till Melbourne, så då får jag också njuta av solsken! ?

  Reply
 • Tack goding! <3 ja verkligen, migrän förstör så lätt ens dag..

  Reply
 • Tack snälla! Det blev det?

  Reply
 • Ja eller hur är det kul, håller med☺️ vad spännande, påminn mig så får jag följa dig!! Kram?

  Reply