Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:12 | February 19, 2016

Last sunset in Martinique

Idag åkte vi buss i två timmar i hopp om att hyra brädor och ge oss ut i vattnet. Vågorna var kassa. Och bussarna gick dåligt. Det resulterade i att vi åkte hem efter några timmar och en smoothie senare för att köpa fika och sätta oss vid hamnen i solnedgången! Det blev också ett kvällsbad, åh vad jag gillar det. Dagen slutade bra efter allt flängande fram och tillbaka. Och imorgon åker vi vidare!! Är så förväntansfull, och det ska bli skönt att stanna längre än en vecka på denna ön. Iiih!! Xx


5 kommentarer5 kommentarer om “Last sunset in Martinique”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina bilder, gillar ljuset i bilderna ? Vad använder du för kamera?

  Reply
 • Tack, vad kul att du gillar dom:) jag använder mig av min Canon g16 powershot!

  Reply
 • Är du nöjd med den?:)

  Reply
 • Japp, verkligen! Älskar den. Den tar grymt bra, ljusa bilder. Är skön att hålla och jäkligt enkel! Skönt att slippa krångla med massa inställningar för att få till en bra bild =)

  Reply
 • Låter grymt ska kolla in den kameran:) Tack

  Reply