Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:50 | February 23, 2016

W I L D C H I L D

Återigen, hur fin känner man sig inte i vitt när man är brun?! Idag har jag gått runt i en av mina favorit baddräkter. Som också var överdelen till min balklänning! Denna hittar ni hos Porto Brazil. Jag vet att många har åsikter om baddräkter, personligen så älskar jag det. Vad tycker ni? Xx


14 kommentarer14 kommentarer om “W I L D C H I L D”

  Ser så fräscht ut när man är brun och bär vitt ?

  Reply

  Hoppas du får länken! Annars finns det ett inlägg under Q/A med bilder från balen=)

  Reply

  Oj så snygg!
  Jag älskar baddräkt. Extra mycket nu efter en graviditet med mängder av bristningar på magen.
  Jag har letat en hel del efter en snygg baddräkt då jag ofta är iväg och badar med sonen. Ska nog ta och kika på den där. Tack för tipset.
  Kika gärna in hos mig och läs allt bus jag och lilla sonen Harrie hittar på om dagarna. ♡

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här