Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:38 | February 25, 2016

Lazy afternoon x details

His shirt + lace

Vissa eftermiddagar spenderas på stranden, och vissa på våran balkong. Är det alternativ två som gäller går jag gärna runt i killens skjorta, den är ju sådär skönt översize. Under har jag min fina spetsbh från Lovestories, rena drömmen.

Förresten, Så kul att ni kommenterade era funderingar och frågor kring resan! Ska börja på inlägget bums. Men först kvällsmat xx


2 kommentarer2 kommentarer om “Lazy afternoon x details”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här