Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:43 | February 26, 2016

Torsdags tankar i bilder

Just nu tänker jag mycket på ljusa färger, sån där fin rosa färg som på bilderna ovan. Och jag är så himla sugen på ett fint parasoll till stranden, finns många jag har mina ögon på just nu. Flare jeans med snygga boots, och en god kopp kaffe är något annat som cirkulerar i min hjärna extra mycket idag!! Ni ska bara veta, det är svårt att hitta kaffe här.

TIPS!! Gå in på d.o.designonly på instagram för en chans att vinna dessa snygga jeans från odd molly!!
Älskar tävlingar, speciellt när det gäller saker man tänkt köpa själv Xx


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här