Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:07 | February 27, 2016

Sunset with him

Solnedgångarna här är verkligen fantastiska. Och med min kille vid min sida!! Fattar ni hur bra jag har det? Jag är verkligen världens lyckligaste, så glad att jag fick spendera hela hans födelsedag tillsammans med honom! Inte för att han hade mycket av ett val;)

Lite bilder på annat än jag brukar lägga ut, hoppas ni tycker det är mysigt att se. Rasmus är den som tar alla bilder på mig! Mannen bakom kameran, också kallad my life saver på denna resan! Jag brukar mest smygfota honom, jag gillar det. Och nu är det helg kära vänner! Hur spenderar ni den? Xx


2 kommentarer2 kommentarer om “Sunset with him”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här