Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | February 28, 2016

Dash color run

Idag ringde klockan halv fem, snacka om att det tog emot. Men vi gick upp, åt lite frukost och tog bussen till samlingsplatsen där vi också skulle starta. Vi har idag alltså sprungit vår första Color run! Och det var så kul. Musiken här är så bra och härlig, sån jäkla stämning! Och jag tackar att loppet var så tidigt, det var varmt redan då.

Efter loppet bjöds det på smakprov från olika företag, tävlingar, livemusik och ett hav av färgpuder. Som jag nämnde ovan, musiken här!! Den i kombination med att precis alla dansar. Sån speciell känsla. NU ska vi äta och sova middag! Xx


3 kommentarer3 kommentarer om “Dash color run”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här