Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | February 28, 2016

Floating

Ni vet den känslan när man ligger i havet och flyter. Och solen värmer upp huden som ligger ovanför vattenytan? Och det finns inga tankar i huvudet, bara total lugn. DEN känslan gillar jag. Att komma bort lite från verkligheten. Och det är den känslan jag känner när jag ser dessa bilder. Hoppas ni med gör det! Xx


1 kommentarerEn kommentar om “Floating”

    Riktigt fin blogg! Kika gärna in på min blogg för att läsa om min vardag, mode och tips:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här