Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:43 | March 26, 2016

FRIDAY

Förlåt för lite frånvaro – nu är jag back on track. Promise! Idag gick vi tillbaka till det fina hotellet med infinity pool, bara för att slappa i solen. Det har nämligen varit lite regniga dagar här, och igår vandrade vi i regnskog. Så vi förtjänade lite lyx idag. Och min kille fick äntligen sin födelsedagspresent, en massage. Snacka om att jag var avundsjuk när han kom tillbaka och berättade hur skönt det var!!

Nu ska vi varva ner ännu mer och kolla film, hoppas ni alla har en skön långhelg! xxx


9 kommentarer9 kommentarer om “FRIDAY”

  så vacker! älskar den vita baddräkten ihop med din bruna hud!

  Reply

  Var är dina fina halsband ifrån???? Och skulle du kunna lägga ut närbild på dom?

  Reply

  Gud, har precis hittat din blogg och jag älskar den!! Detta är typ precis det jag vill göra under mitt sabbatsår! Anywayzz, undrar vart du redigerar dina bilder? Har du några favorit appar/sidor där du redigerar de?

  Reply

  Vad har typ för typsnitt på din tattuering? Så himla fin verkligen!

  Reply

  Hjärtat är tiffany&c.o och pistolen moss copenhagen! Kika in på min instagram, jag la ut en bild igår där man sen dom tydligt! xxx

  Reply

  Ååh så kul!! Välkommen hit❤️ ja det borde du göra, helt fantastiskt! Min favvo app är VSCO cam, filter F5! Kram på dig xx

  Reply

  Var har du köpt hårbandet? Och du har sååå underbara bilder, kan inte sluta titta, riktigt inspirerande blogg!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här